Prijavi se / Registruj se
Vaša korpa
    SRP / ENG
  
HOME
ZA KOMPANIJE
Pravila privatnosti
Ova Pravila privatnosti podataka se odnose na poverljivost svih informacija i podataka postavljenih na ovim Internet stranicama, a koje su na bilo koji način prikupljene odkorisnika.

Zmart Solution d.o.o. se obavezuje da će kao pružalac usluga putem Internet stranice giftoncard.euu potpunosti i na svaki način zaštiti privatnost korisnika, dok su online na našoj Internet stranici i prilikom ostavljanja ličnih podataka u GiftOnCard bazu.

Neophodno je da pročitate i da se informišete na koji način štitimo vašu privatnost i koja sredstva koristimo u tu svrhu. U slučaju da nešto niste razumeli, molimo Vas da nam se obratite na bilo koji od navedenih GiftOnCard kontakata.

Pristupanjem našim Internet stranicama, prihvatate uslove korišćenja i potvrđujete da ste potpuno razumeli sve uslove i način zaštite Vaših podataka dok koristite naše Internet stranice na bilo koji način. Zmart Solution d.o.o. ima pravo da ova pravila privatnosti podataka izmeni, ali u tom slučaju smo dužni da Vas o tome obavestimo putem naše Internet stranice. Takva izmena pravila privatnosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na našoj Internet stranici. Korisniku se preporučuje da povremeno proveri da li ima određenih izmena vezanih za poverljivost informacija i podataka, jer svako korišćenje naše Internet stranice nakon izmene podrazumeva da ste upoznati sa promenama i da se slažete sa njima.

GiftOnCard prikuplja dve vrste podataka o korisnicima ove Internet stranice: identifikacione lične podatke i identifikacione nelične podatke.

Identifikacioni lični podaci su podaci koji identifikuju korisnika, a odnose se na kreiranje korisničkog naloga, kupovinu poklon kartica, postavljanje tekstova, učestvovanje u nagradnim igrama ili konkursima i bilo kakvim drugim aktivnostima gde se zahteva dodatno identifikovanje korisnika bez obzira da li se radi o našim potrebama ili potrebama naših poslovnih partnera. Uključivanje u takve aktivnosti podrazumeva vašu saglasnost. U zavisnosti od neophodnosti podataka za određene aktivnosti, deo potrebnih podataka može biti na dobrovoljnoj osnovi, a deo podataka obavezan. Važno je ste upoznati sa činjenicom da nikada niste obavezni da pristanete na davanje bilo koje informacije o sebi ukoliko to ne želite.

Ako ne prihvatite davanje neophodnih, a obaveznih podataka, Zmart Solution d.o.o. vam neće dopustiti učestvovanje u navedenim akcijama.

Vaše identifikacione podatke ćemo koristiti samo u cilju unapređenja rada naših Internet stranica i kompletnog pružanja usluga korisnicima na najvišem nivou.
Vaše podatke, komentare i poruke ćemo koristiti takođe, u svrhu oglašavanja na našim Internet stranicama u cilju potpuno javnog i otvorenog delovanja, a gde su korisnici u potpunosti zaštićeni.

Ukoliko koristite naše Internet stranice za razmenu podataka sa drugim osobama, slanje proizvoda ili bilo koji drugi vid komunikacije sa drugim osobama, mi imamo pravo zatražiti podatke o toj osobi, ali i obavezu da sačuvamo tajnost i lične podatke od zloupotrebe od strane bilo koje treće osobe.

Sve Vaše lične podatke, podatke osoba sa kojima delite informacije ili obavljate bilo kakve radnje putem naših Internet stranica sa našim posredstvom ili ne, možemo koristiti po zakonu Republike Srbije te se takođe, obavezujemo na zaštitu tih istih podataka svih strana po već navedenim zakonima.

Identifikacioni nelični podaci su podaci koji ne identifikuju određenog korisnika, a odnose se na (URL) internet stranice koju ste posetili pre nego što ste otvorili stranicu giftoncard.eu, URL internet stranice koju ste posetili nakon napuštanja naše internet stranice, vrstu pretraživača koji koristite i Vašu Internet Protokol (IP) adresu. Zmart Solution d.o.o. i/ili naši ovlašćeni partneri, mogu automatski prikupljati ove podatke kad posetite naše Internet stranice.

Zmart Solution d.o.o. može iskoristiti ove podatke za rešavanje problema, administraciju Internet stranice ili kompletnu medijsku analizu u skladu sa zakonom, kao i za saradnju sa službama za sprovođenje zakona. Takođe, možemo podeliti ove podatke sa našim ovlašćenim pružaocima usluga i oglašivačima u svrhu provere efikasnosti naših oglasnih kampanja.

Zmart Solution d.o.o. može deliti Vaše podatke sa Partnerima u svrhu poboljšanja ponude, usluge i vrednosti proizvoda, ali samo onda kada na to pristanete Vašim uključivanjem u navedenu aktivnost. Na ovaj način pristajete da sa pružaocem usluge podelimo Vaše ime, e-mail adresu i grad u kom živite.

Zmart Solution d.o.o. može pružati svoje usluge i proizvode preko treće strane i u tom slučaju podeliti sve podatke potrebne za potpunu uslugu i Vaše zadovoljstvo, ali se automatski i ta treća strana obavezuje na poštovanje svih zakona i propisa o zaštiti i poverljivosti podataka u svakom pogledu i može ih koristiti isključivo i samo uz Vašu suglasnost u druge svrhe. Na primer, kada naručite uslugu, podatke o Vašoj kreditnoj kartici predajemo banci koja je karticu izdala kako bi potvrdili plaćanje za uslugu i ako je potrebno, dajemo Vašu adresu službi za isporuke kako bi isporučili tu uslugu.

Zmart Solution d.o.o. može podeliti vaše podatke u svrhu naše zaštite i zaštite drugih.

Zmart Solution d.o.o. takođe, može otkriti identifikacione lične podatke kad veruje da će njihovo otkrivanje pomoći sprovođenju zakona ili je nužno kao posledica sudskog naloga, da će osigurati usklađenost s ovim pravilima privatnosti podataka, uslovima o korišćenju naših Internet stranica ili drugim ugovorima; ili zaštititi prava vlasništva ili sigurnosti ovih Internet stranica, njihovih korisnika ili trećih lica.

Zmart Solution d.o.o. može otkriti ili deliti identifikacione nelične podatke sa partnerima, partnerskim kompanijama i oglašivačima za posebna istraživanja (npr. pol, starosno doba), ali koje ne uključuju identifikacione lične podatke.

Zmart Solution d.o.o. koristi agencije za oglašavanje i one imaju pravo koristiti određene podatke o Vašim posetama na ovoj i drugim Internet stranicama kako bi osigurale, preko upotrebe mrežnih oznaka, oglase o robama i uslugama za koje bi Vi možda mogli biti zainteresovani.

Važno je da uzmete u obzir da se ovde ne radi o identificiranju osobnih podataka, nego samo o sažetim aktivnostima naših korisnika. Ovi podaci se skupljaju u naše ime, pa stoga predstavljaju naše vlasništvo i samo ih mi koristimo.

Zmart Solution d.o.o. Vam preporučuje da što pre dopunite Vaše identifikacione lične podatke u slučaju njihove promene. Možete zatražiti brisanje ili uklanjanje podataka o Vašem korisničkom nalogu. Međutim, ne možete izbrisati informacije povezane s prošlim transakcijama na našim Internet stranicama.
Kao preduslov kupovine naših proizvoda i usluga, Zmart Solution d.o.o. traži Vašu dozvolu za slanje Administrativnih i Promotivnih e-mail poruka. Ne možete isključiti primanje Administrativnih e-mail poruka. "Administrativne e-mail poruke" se odnose na korisničku aktivnost na našoj stranici, i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim nalogom, zahteve ili pitanja, kao i poruke u vezi sa kupovinom proizvoda i usluga. Promotivne e-mail poruke oglašavaju naše proizvode i usluge, uključujući ekskluzivne prodajne i druge ponude, i/ili proizvode i usluge naših oglašivača i partnerskih firmi. Zmart Solution d.o.o. šalje Promotivne e-mail poruke korisnicima koji su se registrovali i koji su odabrali opciju primanja Promotivnih e-mail poruka. Ukoliko ne želite da primate Promotivne e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registrovanja možete odabrati opciju otkazivanja primanja Promotivnih e-mail poruka slanjem e-mail poruke na office@giftoncard.eu, ili obeležavanjem opcije "Isključi pretplatu" na dnu bilo koje naše e-mail poruke.

Vašim identifikacionim ličnim podacima na našim Internet stranicama možete pristupiti pomoću lozinke i Vaše e-mail adrese. Ova lozinka je enkriptovana. Preporučujemo da nikome ne otkrivate vašu lozinku. Uz to, Vaši identifikacioni lični podaci se čuvaju na serveru kojem mogu pristupiti samo autorizovane osobe i pružaoci usluga.

Ova Pravila privatnosti podataka odnose se samo na upotrebu i objavljivanje podataka koje prikupljamo od korisnika GiftOnCard poklon kartica. Druge Internet stranice kojima se može pristupiti putem naših Internet stranica imaju svoje vlastite izjave o poverljivosti i prikupljanje podataka, kao i načine njihovog korišćenja i objavljivanja na njima.

Registracijom/otvaranjem korisničkog naloga na našoj internet stranici giftoncard.eu smatra se da je korisnik ova pravila privatnosti podataka u celini pročitao, razumeo i prihvatio.Pravila privatnostiUslovi korišćenja
© Copyright 2012 - GiftOnCard
POŠALJI
Kartice za Vaš brend? O nama Pomoć Kontakt DeltaCity